1. Δωρεάν μεταφορά σε όλη την Ελλάδα με συμβατική μεταφορική εταιρία για αγορές άνω των 100 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και βάρος μέχρι 50 kgr. Για βαρύτερο δέμα, κατόπιν συνεννόησης. 
      
  Η μεταφορά με συμβατική μεταφορική εταιρία (δωρεάν ή με χρέωση ανάλογα αξίας και βάρους) αφορά την αποστολή της παραγγελίας στην πρωτεύουσα του νομού της κατοικίας του αγοραστή και την παραλαβή της από τον ίδιο (τον αγοραστή) από την αποθήκη / γραφείο της μεταφορικής εταιρίας.
   
  Παραδόσεις από συμβατική μεταφορική εταιρία στην κατοικία ή στο κατάστημα του αγοραστή είναι δυνατές, με επιπλέον χρέωση η οποία εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ του τόπου παράδοσης (κατοικία ή κατάστημα) και του γραφείου/αποθήκης της μεταφορικής εταιρίας. Για την ακριβή χρέωση παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε μαζί μας γιατί διαφέρει ανά περίπτωση.     
   
 2. Μεταφορά και παράδοση με courier κατόπιν συνεννόησης.

  Το κατάστημά μας σε συνεργασία με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ σας προσφέρουμε την τιμή των 5,50 € για δέμα μέχρι 3 kgr. Για κάθε επιπλέον κιλό η τιμή προσαυξάνεται κατά 1,50 €. (Συμπεριλαμβάνονται έξοδα αντικαταβολής και οι χρεώσεις απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών).