Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερών από την παραλαβή και αφού το έχετε γνωστοποιήσει με e-mail στο [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει τη ολοκλήρωση της διαδικασίας και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή της. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα είναι στην κατάσταση που τα παραλάβατε χωρίς να έχετε ανοίξει τη συσκευασία καθώς επίσης πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο πώλησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΦΘΟΡΕΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ. Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Για την επιστροφή των προϊόντων, εκτός από την περίπτωση που ευθύνεται ο μεταφορέας, επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής. Οι επιστροφές χρημάτων των προϊόντων που έχουν επιστραφεί γίνονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του επόμενου μήνα από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της επιστροφής.

Ακύρωση Παραγγελίας
 

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων, μπορείτε να ζητήσετε να ακυρωθεί η παραγγελία στέλνοντας ένα e-mail.

Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί το προϊόν και το έχετε παραλάβει, ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ την συσκευασία του κατασκευαστή και ζητήστε μας με ένα e-mail την ακύρωση της παραγγελίας.

Τα έξοδα επιστροφής χρημάτων ή και μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.